Politica de livrare

Pasul 1: Alege produsul dorit
Odata ce ati gasit produsul dorit dati click pe butonul “Adauga in cos”. Produsul va fi automat introdus in cosul dumneavoastra de cumparaturi.
Puteti alege sa vedeti cosul de cumparaturi sau va puteti continua cumparaturile pe site. Daca ati ales sa vedeti cosul de cumparaturi, se va deschide pagina cosului, unde veti vizualiza lista produselor si unde veti putea sa actualizati cantitatea dorita sau sa stergeti unul sau mai multe produse din cos.

Pasul 2: Completeaza datele personale
Dupa completarea campurilor obligatorii, selectati una din modalitatile de plata (plata ramburs  sau daca sunteti din Baia Mare, selectati “predare personala”) si dati click pe butonul “Finalizare comanda”
In urma realizarii comenzii veti primi automat un e-mail care va contine urmatoarele date: numele si codul produselor comandate, modalitatea de plata.

Care este costul transportului?
Produsele vor fi livrate prin    curierat rapid  in toata tara.
* Transportul este  20 lei in orice localitate fara km suplimentari.

Cand imi sunt livrate produsele?
Produsele vor fi livrate in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care produsul dorit apare pe site ca indisponibil, va rugam sa luati legatura cu noi pentru mai multe detalii.

Care este modalitatea de plata?
* Ramburs (se achita numerar in momentul primirii coletului)
* Transfer in cont bancar ( obligatoriu pentru comenzile internationale )

Retur si rambursare:
Ai dreptul de a returna intreaga comanda sau o parte a acesteia in termen de 14 zile calendaristice de la data la care ai primit-o, fara a fi obligat sa ne spui motivul pentru care doresti sa returnezi produsele. In acest caz, platesti doar costurile de transport pentru returnarea produselor.Produsul trebuie sa fie in ambalajul original si in aceeasi stare in care l-ai primit.
Banii vor fi rambursati in cont in maxim 3 zile calendaristice de la primirea returului !
Ne rezervam dreptul de a refuza returul respectiv, daca in urma propriilor verificari, returul respectiv nu respecta conditiile de returnare mentionate in prezenta sectiune !

The Zalo PC

freefire pc

Cos

Înregistrează-te

Nu ai cont?

Home
Magazin
0 Produse Cos
Client