Politica de livrare

Pasul 1: Alege produsul dorit

Odata ce ati gasit produsul dorit dati click pe butonul “Adauga in cos”. Produsul va fi automat introdus in cosul dumneavoastra de cumparaturi.
Puteti alege sa vedeti cosul de cumparaturi sau va puteti continua cumparaturile pe site. Daca ati ales sa vedeti cosul de cumparaturi, se va deschide pagina cosului, unde veti vizualiza lista produselor si unde veti putea sa actualizati cantitatea dorita sau sa stergeti unul sau mai multe produse din cos.

Pasul 2: Completeaza datele personale

Dupa completarea campurilor obligatorii, selectati una din modalitatile de plata (plata ramburs  sau daca sunteti din Baia Mare, selectati “predare personala”) si dati click pe butonul “Finalizare comanda
In urma realizarii comenzii veti primi automat un e-mail care va contine urmatoarele date: numele si codul produselor comandate, modalitatea de plata.

Care este costul transportului?

Produsele vor fi livrate prin  firma de  curierat rapid DPD Curier in toata tara.
* Transportul este GRATUIT in conditiile in care valoarea totala a achizitiei depaseste suma de 500 lei.
* In cazul in care valoarea cumparaturilor este mai mica decat suma amintita, costul transportului este de 18 lei in orice localitate fara km suplimentari.

Cand imi sunt livrate produsele?

Produsele vor fi livrate in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea telefonica a comenzii. In cazul in care produsul dorit apare pe site ca indisponibil, va rugam sa luati legatura cu noi pentru mai multe detalii.

Care este modalitatea de plata?

* Ramburs (se achita numerar in momentul primirii coletului)

* Transfer in cont bancar ( obligatoriu pentru comenzile internationale )

* Predare personala in Baia Mare

Cos
Magazin
Sidebar
0 Favorite
0 Produse Cos
Client

Înregistrează-te

Nu ai cont?